Rólunk

O nás

Szlovákiában napjainkban terjed a megújuló energiaforrások felhasználása, s ez egyre vonzóbb jelenség a családi házak tulajdonosainak is. A természet iránti vonzalmamat már tizenöt éves koromtól a cserkészeten belül fejlesztettem. A megújuló energiaforrásokkal először komolyabban egyetemi tanulmányaim során, a matematika-fizikai tanszéken találkoztam a múlt század 90-es éveiben. Abban az időben Szlovákiában a fotovoltaikus és napelemes rendszerek beszerelését csak elvétve láttuk. Ezután 2008-ban mélyedtem el e témakörben, amikor tervezni kezdtem a saját passzív családi házunkat. Sok-sok időt töltöttem tervezgetéssel, a megfelelő technológia kiválasztásával és az energiaveszteségek, illetve előnyök végeláthatatlan átszámításával. Ekkor vált ez a témakör szívügyemmé. A számítások szeretete, a megszerzett tapasztalat, a természet és energetika, a korszerű technológiák iránti érdeklődés és szeretet hozta létre a PepEnergy céget.

Készek vagyunk tanácsot adni az Ön ingatlanjára, tapasztalatainkat átadni Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásához. Cégünk magas szinten átfogó megoldást kínál a tanácsadástól, tervezéstől a megvalósításig a megújuló energiaforrások terén.

 

Halász Péter

Cégvezető

Rólunk - cégünk filozófiája:

Čistota

Tisztaság

Munkánk során illetve annak befejezése után hangsúlyt fektetünk a tisztaságra – ez számunkra természetes.

Kvalitné komponenty, profesionálna montáž

Minőségi összetevők, szakszerű kivitelezés

Munkánk során minőségi alkatrészeket és szerelési anyagokat használunk. Manapság népszerű hangsúlyt fektetni a részletekre, mi hangsúlyt fektetünk a nem láthatóakra is. Valamennyi munkánkhoz felelősségteljes a hozzáállásunk.

Komunikácia so zákazníkmi

Kommunikáció a megrendelővel

Az első találkozástól a kivitelezésig állandó kapcsolatban állunk a megrendelőinkkel – folyamatosan tájékoztatjuk őket az adminisztratív ügyintézések állapotáról. Cégünk az ügyfeleink elégedettségén és pozitív referenciáin alapszik. Alkalmazottainktól a megrendelőink felé empatikus egyeztetést várunk el.

Miesta realizácie

Tevékenységünk helyszínei

Szlovákia egész területén vállalunk kivitelezést. Ezek időpontját és időtartamát illetően lehetőségeinkhez mérten a megrendelőink kéréseihez alkalmazkodunk.

Poradenstvo

Tanácsadás

Jelenleg számos technológia létezik, melyek felhasználásával energiamegtakarítást érhetünk el. Vajon melyik az Ön számára a legmegfelelőbb? Mi segítünk Önnek a kiválasztásban.

Analýza stavu

Állapotfelmérés

A megrendelőinkhez egyéni és főként felelősségteljes a hozzáállásunk. A felmérés fő tényezői a villamos energia éves fogyasztása és a háztartásban használt elektromos fogyasztók fajtái. Minden háztartás más, ezért a javasolt megoldáshoz az egyéni szükségletekből indulunk ki. Figyelembe kell venni a térség adottságait, a tető típusát és fekvését - esetleg más típusú berendezés beszerelésének lehetőségét - a környező tárgyak árnyékolását - épületek, fák, kémények, antennák, elektromos vezetékek - és nem utolsósorban azt is, hogy melyik energiaszolgáltató társasághoz tartozik az adott háztartás.

Cena

Ár

Fotovoltaikus erőműveket és napelemes összeállításokat elfogadható áron szállítunk és szerelünk be. Árajánlatot kötelezettség nélkül igényelhet, bizonyára kellemesen meg fog lepődni. Kínálatunkban nincsenek rejtett illetékek. Az áru kiszállításáért és beszereléséért az előre megegyezett árat fizeti, ezt vállaljuk.

Komplexný balík riešení

Teljeskörű megoldás csomag

Az ügyféligény megállapításától, a helyzet felmérésétől a javasolt megoldáson át, az állami támogatás ügyintézésétől az erőmű megvalósításáig, beleértve mindennemű ügyintézést biztosítunk.