Gyakran ismételt kérdések

Számos kérdésre választ kaphat honlapunkon. Az alábbiakban egy rövid összesítés olvasható a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszokból.

 

FAQ

 

Szükségesek a kivitelezésnél építési munkák, átalakítások? Ezeket magában foglalja az ár?

A beszerelés során csupán minimális beavatkozást végzünk. Az egyszerű átalakításokat az ár többségében magában foglalja. Pontos válaszhoz az ingatlan felmérése szükséges.

 

Ez egy megtérülő befektetés?

Egyértelműen igen! Valamennyi kínálatban szereplő rendszer az élettartama során az árának többszörösét termeli.

 

Lehetőség van a szerződéstől való elállásra annak aláírása után? Milyen feltételekkel?

A megrendelőnek joga van a szerződés aláírását követően 14 napon belül kötelezettség nélkül visszalépni a szerződéstől.

 

Felhasználható a Zöld Háztartások II. állami támogatás?

A támogatást a háztartások igényelhetik, amint erre a megnevezés is utal. A Zöld háztartások új projektjében a támogatás a társasházakra is bővült napelem erőmű telepítésére. Az utalványt kell megigényelni, és azután az ügyintézéssel nem kell foglalkoznia, oldjuk azt Ön helyett.

 

Hogyan számlázzák a rendszer árát és a kivitelezést? Van előlegfizetés? Törlesztésre van lehetőség?

Az előlegszámlát a telepítés előtt kell rendezni, és a kivitelezés 50 – 70 %-ra szól. A fennmaradó összeget a kivitelezés befejezése után fizeti. Törlesztés lehetősége jelenleg nem szerepel kínálatunkban.

  

Mi alapján tudok dönteni a telepítendő rendszer teljesítményéről?

Használati meleg víz előállításához a teljesítmény a háztartásban élők száma alapján kerül kiszámításra, a napelemes erőmű esetén több tényező is befolyásolja. A háztartás energiafogyasztásának elemzését követően a legelőnyösebb megoldást kínáljuk.

 

A kivitelezés lehetséges lakóházban, társasházban is?

Társasházak a kínálatunkban szereplő rendszerekből napelem erőmű telepítését és meleg víz előállítására választhatnak megoldást.

 

Szerepel a kínálatukban cégek vagy intézmények számára is megoldás?

Igen! A megújuló energiaforrások megvalósítását cégek és intézmények számára is kínáljuk, azonban ilyenkor a Zöld háztartások állami támogatás nem vehető igénybe.